četvrtak, 12. siječnja 2012.

Statistika & ostalo: knjigice u zimskim danima volim


Nemam baš puno toga pametnog za iskomentirati na zadnje zaključenu anketu ''Volite li darovati knjige za Božić?'', ali glas naroda se mora pobožno arhivirati za generacije koje dolaze. Većinu su na blog ipak dovukle potrage za knjigom i mišljenjima o istima, pa je za pretpostaviti da većina te većine ipak na dar voli dobijati upravo knjige. Meni su osobno one idealan poklon i godinama ih dobijam u svim prigodama od svojih najmilijih. Zapravo, kad malo bolje razmislim, možda je čak i zabrinjavajuće kad ljudi misle da ne radiš ništa drugo osim što čitaš – što naravno nije istina. Nekad i spavam ili perem suđe, recimo na primjer.
U svakom slučaju, mišljenje sa mnom dijeli i 95 ljudi, dok njih 7 veli kako su im pri izboru božićnih poklona knjige posljednja opcija.
A kako u svakoj anketi mora biti i jedan glas koji će prkositi svima, tako i ovoga puta jedan glas stoji iza odgovora Ne, niti ih želim dobiti na dar. Pošteno. Pomalo namćorasto, ali pošteno.


Broj komentara: 5:

  1. Meni nažalost jako rijetko poklanjaju knjige a ja ih svima kupujem, baš iz inata :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni isto nitko nikada ne kupuje knjige ):
    A toliko ih želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kod mene je situacija ista kao i kod Marine. One su mi savršen poklon.

    OdgovoriIzbriši
  4. Možda da nekako date do znanja ljudima oko vas da želite knjige? Ne znam... uglavnom je lakše kupiti knjigu, nego npr. 'pogađati' s nekim drugim stvarima.

    OdgovoriIzbriši