utorak, 23. kolovoza 2011.

NasLOVEnice: avatari

 Vrijeme je za totalni geekeraj! Posljednjih sam dana prčkala po photoshopu i odlučila da svekoliko čitateljstvo razveselim novim avatarima. Naravno, avatari (ili icons, kako god) su napravljeni iz naslovnica knjiga koje su trenutačno najpopularnije na blogu i za koje mi se učinilo da imaju avatarnog potencijala. Veličina im je 100x100 px jer znam da za razliku od foruma.hr postoje forumi koji podržavaju i veće avatare, tako da ćete ove avatare možda morati smanjivati sami ako ih budete koristili na forumu.hr. Svi su u jpg formatu osim jednog gif-a koji je u tom formatu samo zato jer zauzima manje prostora. 
Naravno, ja nemam nikakva autorska prava na naslovnice, a avatari su napravljeni iz čiste, nekomercijalne ljubavi prema knjigama i sadržaju istih (ovo pišem samo zato jer smo toliko puta napisale da kupujemo knjige zbog naslovnica da me već strah da ne stječete krivi dojam).
Najlakše ćete ih skinuti ako kliknete na njih da vam se ikone prikažu same, zatim udarite desni klik i odaberete opciju 'save as'. Ne morate me credit-at niti obavještavat da li ih koristite ili ne. Ako imate neke posebne želje, ostavite komentar na ovaj post i vidjet ću ako mogu nešto učiniti po tom pitanju.




















Broj komentara: 6:

  1. Predivno! Najviše mi se sviđa druga po redu, i naravno predzadnja za kćeri Rima koju ću ti ukrasti!
    Mislim da ću danas ili sutra ubaciti edit u ovaj post sa svojim rukotvorinama. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Znam da se tebi sviđa, mora ti se sviđat. Ma ukradi što hoćeš, a svoje avatare možeš i šibnut u zaseban post, jer ću i ja vjerojatno kad tad radit nove ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. gdje mogu još kupiti knjigu kćeri rima

    OdgovoriIzbriši
  4. To, nažalost ne znamo. Ako nema na kioscima i u Tiskovim trgovinama, mislim da moraš naručiti preko ineterneta.

    OdgovoriIzbriši