ponedjeljak, 30. travnja 2012.

Eurocon 2012. u deset slika



Sve što je lijepo kratko traje, pa tako i Eurocon koji se ove godine održao u Zagrebu. Za vas koji ne znate, Eurocon je europska konvencija znanstvene fantastike i fantasya, a ove se godine održao usporedo sa 34. SferaKonom pod objedinjenim nazivom Kontakt na zagrebačkom FER-u. Prema službenim podacima domaćina u Zagreb su tako došli gosti iz dvadeset različitih zemalja. Održana su brojna predavanja i predstavljanja knjiga, a mogli ste upoznati i npr. američkog autora Tima Powersa (njegov roman Kad tamno istekne sam recenzirala prije par mjeseci na blogu) ili Dmitrya Glukhovskog koji je svoj apokaliptični roman Metro 2033 objavio besplatno na internetu i potom stekao ogromnu popularnost i izvan Rusije. Uglavnom, skužili ste, velike face, nego što.
Da vas dalje ne davim, bacite oko na fotke sa konvencije. Možda vam se dovoljno svide da sljedeće godine posjetite naš jednostavni hrvatski, ali ništa manje dobar SFeraKon

All on board?











 
Sve po 12 kuna. Dobro, možda je malo skuplje...

Terminator, Furtinger u sjeni i SFera 'pepeljara'

Poruka ukrajinskih fanova: visit Chernobyl!
  - Luke, I am your father too..


I na konu se žica za glasove.



Tajne života, svemira, stećaka, vatrenih kugla - dešifrirane!




Povratak u budućnost dalekih rođaka



Mučionica? Nope. Čitaonica domaće produkcije

God save queen Amidala


Broj komentara: 7:

  1. Čitaonica domaće produkcije je najbolja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. May the Force be with the Queen! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Visit Černobil stole the spotlight. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pitala bih nešto, nema veze s Euroconom 2012, ali nisam znala gdje bih drugdje pitala, zato evo: Baš sam istrazivala na ovoj stranici, kako bihz vidjela koje bih knjige mozda procitala, i uočila sma da nemate pisanih u malo daljoj prošlosti, tipa Edgar allan poe iliti Oscar Wilde. Samo me zanila zašto? Nemam ništa protiv novih knjiga, štoviše, volim ih čitati, ali trenutno sam se bacila na čitanje malo starijih hitova, pa me eto, samo zanilao. Zošto o njima nema ništa? Jer to su stvarno izuzetne knjige.

    OdgovoriIzbriši
  5. Haha,ispricavam se na toliko tiskarskih pogrešaka, ali tipkovnica ne reagira na svaki moj dodir, a ja ne provjeravam sto pisem. xD

    OdgovoriIzbriši
  6. Zato jer sam te knjige čitala uglavnom za lektiru ili toliko davno da mi se nekako čini da ne bih napisala dovoljno svjež i dobar review. Mislim da je ipak nekako najpoštenije kad je prvi dojam još uvijek svjež tj. da se to nekako najviše računa. No kad mi pod ruku dođu neki klasici, napisat ću i review, bez brige :)

    OdgovoriIzbriši